Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofärdig byrålådsprodukt


Frozen body

 

Decembermörkt, svart och
kylan, äter sig in
innanför min hud

Om natten kommer du
och värmer mig igen

Hjärtat fäller sina löv
och de tränger fram
genom mina ögon

Om natten kommer du
och torkar mina tårar




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-28 22:15



Bookmark and Share


  aol
Underbart ömt vackert berördes jag av denna dikt,
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)