Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: http://realgiftedspells.com/


Om medmänsklighet

 

 

Förlorade i kärlekens renande eld

Endast askan av

av intolerans och tvivel återstår att

strö för vinden

 

I storm och i stiltje

ska vår eviga låga brinna

för att sprida värme till andra

som inte fått smaka

kärlekens helande glöd

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 756 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-05-13 14:02



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Vad fint!
2014-05-18

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om värme hetta o medkänsla!
2014-05-17

  Anya VIP
Att dela med sig är stort. Fint ordat!
2014-05-16

    ej medlem längre
Så vackert,

'kärlekens helande glöd

Den räcker till oss alla.
2014-05-15

  Eva Helene VIP
Insiktsfullt och vackert!
2014-05-15

  Popangelov VIP
Fint skrivet. Medmänsklighet, omtanke och solidaritet är sinande kvaliteter...
2014-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Så viktigt att sprida värme till andra...mycket fin text...
2014-05-14

    Dan Myrbeck
Mycket fin!
2014-05-14

  Sofhia Wirström
vackert skrivet
ömt

2014-05-14

  Ljusletaren
Fint ordat/kram
2014-05-14

    ej medlem längre
Mäktfullt.
2014-05-14

  Ingrid Trolle
Så vackert!
Så berörande!
Så sant!
2014-05-14

  Chawa VIP
Vackert skrivet om kärlekens styrka och gudomliga skönhet!
2014-05-13

  ULJO
Briljant skrivet
2014-05-13

  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärtas skönhet andas

detta är medvarandets rena andning
2014-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror på en intolerant kärlek som är genomsyrad av sanningen.
2014-05-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert diktat om kärlekens väsen.
2014-05-13

  Yeppis
Starkt formulerat,bra skriven
2014-05-13

    ej medlem längre
Mycket vackert till en fin bild.
2014-05-13

    ej medlem längre
Nakna starka ord. Mycket vackert.
2014-05-13

  louisegirl
Mycket vackert skrivet!
2014-05-13

  RitaBrunner
Åh så vackert skrivet!
2014-05-13

  Stjärnöga
Kärleken renar
och helar..
så vackert du
skriver..
2014-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Medmänsklighet föds i kärleksfulla varma hjärtan.Bra skrivet.
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP