Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt maskerna falla....


Våga vara sann

- När får jag komma till dig?

-När blir det min tur ?

-Du luktar vaniljbulle!

- HEJ....Wys!

Jag behöver inte skriva kärleksord eller
vackra dikter

Jag är bekräftad för att jag är den jag är!

Mina elever lär mig att vara närvarande.

Alla både stora och små behöver få känna att de är ÄLSKADE och VÄRDEFULLA.

Efterlängtade!

Varje dag!














Fri vers av WyS VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-29 20:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2014-04-30

  M:tin
Fint!!!!
2014-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Visst är det så. Bravo!
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP