Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Menog


Det söktes mellan åren
men aldrig i elden

För jag visste redan om det
och ville inget hellre

än att livet efter detta
skulle börja




Fri vers av Mamut
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-30 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut