Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beredd att kasta mig ut i sötman av allt grönskande liv

Trassel i mitt liv
strössel på en mjukglass
som smälter av solens strålar

Jag är inte beredd
av ta stryk av all stjärnstoff
som sakta magiskt sveper ner
som pollen det som verkar
så underbar gör så ont

och inte förstår jag varför
mina läppar är torra och sköra
och blodet sipprar fram i såren

Varför alla vägrar hålla
min hand när jag är går i
SÖNDER




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 199 gånger
Publicerad 2014-04-30 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal