Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta fula sommarkort från min älskling

Ta mig igenom det här jag tror jag faller ner i ett svart hål
Jag har besökt hemska ställen för de har rivit i min själ

allt som omger mig bär odjurets tecken djävulens spratt
jag kör i mina cirklar runt runt och tillbaka innan domino brickorna faller
svart vitt tillstånd mitt i sommaren

hur kan jag få sommarkort?




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-30 14:05



Bookmark and Share


  stefan.g
Lyft blicken, mannen.. Tack för läsningen!
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal