Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade pappa, saknar dig



En natt när rymden fylls av stjärnor
och norrsken lyser klart
när polstjärnans spegelblänk i vatten
lyser underbart
någon räcker dig handen
du är väntad, älskade far

Det varmaste hjärtat har stannat
men något går vidare
något finns kvar

Med varsitt rum i ditt hjärta
så innerligt gott
vi bodde i guldregn av omtanke,
värme, kärlek, humor och glädje
i oändliga mått

Tack för att vi stod dig så nära
och för allt som vi fått

Nu är du hemma vid källan till allt liv
och ändå alldeles så nära

Vi saknar och älskar dig så djupt
och håller våra många härliga stunder
tillsammans i våra hjärtan




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 1052 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-30 16:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker och berörande
2015-02-11

  Chawa VIP
Berörande ömt skrivet till en älskad saknad far... "Nu är du hemma vid källan till allt liv och ändå alldeles så nära..." - Gudomliga sanna ord som går rakt in...

2014-06-08

  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande!
2014-06-03

  Connie
Så fint och kärleksfullt!
2014-05-20

  Lennart Arvidsson
Den känslan du beskriver nårfram till de flesta av oss som läser. Äkthet.
2014-05-20

  Maria T
En vacker hyllning till en älskad pappa
2014-05-19

  Yeppis
Innerligt vackert skrivet
2014-05-19

  Linda CH VIP
Mycket berörande!
2014-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllning!
2014-05-03

  Flicis VIP
Det känns svårt, att ge en applåd, till texten. Ty den nära band, till en älskad, som gått vidare. Det kan man inte applådera, även om man förstår. Att den älskade har gått till livets källa.
2014-05-02

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och vackert skrivet...berörande känsla..
2014-05-01

  Nasrin
väldigt känslofullt och talande!!! kram
2014-04-30

  Lars Hedlin
Känslan berörande!
2014-04-30

  Änglaögon
Så vackert poetat till en älskad, gillar och känns igen.
2014-04-30

  walborg
Så fint att läsa
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen