Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du tillfredsställd med ditt liv


Har du fått en bra giv

Regnar det manna från himmelen

Har du träffat på den äkta kärleken

Så har alla dina drömmar som du har slagit in

då du har gjort dem till verklighet

För du vet väl om att det är bara att ta för sig

då det här även är din planet

För jag hörde en fågel viska att du ville flyga

upp till månen

Jag med

Så vilken tur du har

För jag har faktiskt en plats över i min nya raket

så att vi kan flyga ut i rymden

där det råder tyngdlöshet

Annars får du väl fortsätta att drömma om det

helt otillfredsställd

Ja, bara så att du vet..

Är du tillfredsställd med ditt liv?

Ken Cassel
30/4-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-01 00:00



Bookmark and Share


  Annika Persson
Kan man verkligen lita på folk?

2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel