Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Fas3-skrivarkursklass

 

En gammal man kommer in i din klass

bärande på ett stort sorgligt tungt lass

 

Med en penna skjuter han in smärta

i ditt hjärta

 

Förvandlar sin blödande stig

till ett öppet krig

 

För att överleva livets fasa

”Fas3”




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-01 08:16



Bookmark and Share


  Annika Persson
Moment 22

2014-05-03

  Stjärnöga
Starkt och vackert
skrivet..
om det som
inte borde finnas..
2014-05-01

  Ponkla
Starkt bra skrivet!
2014-05-01

    ej medlem längre
Sorgligt att det fortsätter på detta sätt.
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP