Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens frö

 

Bär ditt liv
i din egen famn
Kalla saker
dess rätta namn

Låt din tillit leda
till det som ska ske
Våga andas nära
det hjärtat vill se

Värna din lycka
och din egen tro
Ty blott i verklig mylla
kan ett sant frö gro




Bunden vers (Rim) av häxängel
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-01 08:45



Bookmark and Share


    Askanden
Till all lycka löser det sig oftast.
2014-05-22

    ej medlem längre
En underbar text!
2014-05-01

  louisegirl
Visdomsord..
Jättebra skrivet!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

häxängel