Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kommentar till medias allt överskuggande faiblesse för utröstning. Det verkar nästan ogörligt att sända ett program utan den kittling för publiken? Normalt kallar vi det för mobbing.


The Crusoe Syndrome

 

En kvarglömd lapp

på ett bord

i ett rum.

Hotellets namn var succé.

 

 

Jag plocka den upp

för att se

vad där stod.

Tonen var kort och blasé:

 

 

– Jag gjorde

mitt bästa

kämpade väl.

Showen är slut och förbi

 

 

 

– Ni fick

vad Ni ville

att gotta Er åt.

Utröstad gör jag sorti.

 

 

 

Gunnar Asp




Bunden vers (Rim) av Gunnar Asp
Läst 147 gånger
Publicerad 2014-05-01 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Asp
Gunnar Asp