Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter vägen i ensamhet

i början ut av en relation eller ett förhållande är vägen strödd
med rosenblad väldoftande mjukt vackert och känslor av välbehag

när det tar slut på vägen så känns det som jag vandrar barfota på asfalten
störd med stjälkar och vassa taggar och min väg är fylld av sorg och obehag

alla vackra minnen är nu plågade demoner som ständigt besöker mitt sinne
jag är så ledsen för allt jag sa och aldrig gjorde och nu finns inget kvar




Fri vers av den nakna poeten
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-01 18:05



Bookmark and Share


  den nakna poeten
tack för ett stöd och vägledning det värmer tack
2014-05-16

  angela Täubert fd Jansson VIP
Man lär av sina egna erfarenheter, det blir bättre vartefter. kram Ängeln
2014-05-10

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
Man kan aldrig göra mer än sitt bästa

2014-05-01

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten