Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Socialmoderat med kristna grundvärderingar och miljötänk.


Här satt jag

och demonstrerade mot

 

ALLT!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-01 19:52



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Snyggt, tyckte stranden passade bra, bara sitta där och demonstrera mot ...allt. Bildtexten struntar jag att läsa då, ser hellre ut från stranden.
2014-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland känns det som om man skulle vilja det...men det var en härlig bild...
2014-05-02

  Angel of love
Perfekt plats att vara på en dag som denna.
2014-05-01

  Ninananonia VIP
Skönt :) tycker jag
2014-05-01

    ej medlem längre
BRA!!Ljuvligt ställe att sitta på denna vackra dag!:)
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP