Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite för mycket känslor.

 

I natt släpper jag en av mina masker och låter tårarna komma.

Jag trodde, men jag insåg ganska snabbt

att tro något gör ingen lycklig.

Tårar är bara är ord från hjärtat, ord som munnen inte klarat av att säga.




Fri vers av Angel of love
Läst 411 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2014-05-02 01:01



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Så vackert du skriver:-). Härligt.
2014-05-11

  Lasseman VIP
Så bra du skriver detta.. ja tänk så många gånger man har gråtit, för att jag inte lyckats få fram det jag ville säga.. tusen applåder till dig sköna
2014-05-05

    ej medlem längre
Naket, vackert. Underbara slutord!
2014-05-05

    ej medlem längre
Så vackert skrivet!
2014-05-05

  Fem hjärtan VIP
Tårar är ord från hjärtat.. Så väldigt fint formulerat och så sant...
2014-05-05

  Heikki Hellman
Träffande sagt, det kom av hela ditt hjärta!
2014-05-03

    ej medlem längre
Dina ord berör hjärtat.
2014-05-02

  Fredrik Klang
Tillit kontra tro.
Sista raderna är magiska. Tack!!
2014-05-02

    Dan Myrbeck
Mycket fin, särskilt sista meningen!
2014-05-02

  Lars Hedlin
Starkt i känsla som ibland rensas ut med tårar ..för att åter igen kunna stå starkt som den vackra ängel du är ;) <3 kram
2014-05-02

    ej medlem längre
Du är styrka, men ibland rinner känslor över. Det är då du känner min hand torkar dina tårar. Du vet vad du betyder.
Kram
2014-05-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så väldigt bra beskrivet...
2014-05-02

    ej medlem längre
Fina ord Angel of love
2014-05-02

  Hans Christian
Vilken bild och text!

"Tårar är bara är ord från hjärtat, ord som munnen inte klarat av att säga."

Oj,oj så vackert!


2014-05-02

  Maria Sundelin VIP
Klokt
Kramar
2014-05-02

  louisegirl
Man måste få ut sorgen
sen kommer orden..
Fint skaldat!
<3 kram
2014-05-02

    ej medlem längre
Vackra ängel, gråt inte för din tid är nu liksom kärlekens..
2014-05-02

  Marita Ohlquist VIP
När man har gråtit färdigt, då kommer orden.
2014-05-02

  Rise Little One
Man har rätt att skriva ned sina tårar...
2014-05-02

  ULJO
Det är viktigt att släppa på känslorna i både sorg och glädje. Väl skaldat om detta
2014-05-02

  M M Mannheim VIP
Ja, du är älskad <3 Och känslor måste komma ut!
2014-05-02

    ej medlem längre
<3 du vet att du är älskad.
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love