Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad i dig

 

Du springer ikapp mig

så lätt

ler åt min skugga

släpper vinden

ur mitt hår

Du skrattar

när du vänder dig om

säger med beslöjade

ögon

att kanske

kanske

nästa år

 




Fri vers av Söderman
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-02 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman