Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förening

 

Ut på bron kliver Fel

ser sig om efter Rätt

tänker att det var länge sedan de sågs

Ibland händer det att Fel

gör som Rätt skulle gjort

Fel tänker sig upp på ett moln

sätter sig tillrätta, spejande efter Rätt

Blicken sveper över det öppna landskapet

och där vid den lilla insjön

ser han Rätt på stranden

Rätt som är helt naken sitter på huk

lutar sig ut över vattenytan

Molnet som Fel är bekvämt inbäddad i

har ljudlöst hamnat rakt över den spegelblanka sjön

Fel tittar andlöst ner och från den stunden

behöver Fel aldrig mer söka efter Rätt

 




Fri vers av Söderman
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-02 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman