Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gängrelaterat


Försök inte bråka med oss för vi är farliga

och kan slåss

För titta bara på våran boss som är en enda stor

gigantisk kollos

Ja, han som står där borta i hörnet och zippar

på ett bloss

Han som är stor som en valross

Ingen att leka med kan jag lova

Så här måste ni om ni ska gå igenom dessa kvarter

tyvärr

betala tull till oss

För då får ni fri lejd

Ja, till några kvarter bort där nästa gäng bor

De som vi redan har skrämt iväg med

några lösa skott

ha ha ha ha

Dom rädda hararna...

Gängrelaterat!

Ken Cassel
2/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger
Publicerad 2014-05-02 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel