Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer för att kunna leva


Överleva

När drömmarna kommer till liv

För där går du fram med raska kliv i din

undermedvetna fantasi

lycklig och fri

Och där kommer jag sjungandes på en fin melodi

Vi går där sen tillsammans till den stora

och tjusiga parken

där vi får se våra drömmar bli sanna

då du är min vackra färggranna blomma och jag ditt

pollen stinta honungs bi

surr surr surr

Drömmer för att kunna leva

Överleva…

Ken Cassel
2/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-02 23:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, man behöver drömma.
2014-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Visst är det så...vi behöver drömmarna...
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel