Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Food for Thought [aphorism]

~*~

Food needs the right ingredients and seasoning just like music

 

Mat behöver rätt ingredienser och krydda precis som musik

 

2 Maj 2014

L Patrik W Johansson




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-03 00:22



Bookmark and Share


  thyra
Så sant så :)
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP