Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beslutsångest


ÅNGEST

ÅNGEST... ÅNGEST... ÅNGEST
BESLUT
står inte ut
varje minut
måste man bestämma
rätt eller fel
tror jag får spel.

KAOS ........ ORDNING
ELDAR
KRIGAR
om sin tribut
ÅNGEST... ÅNGEST... ÅNGEST
BESLUT
.... tar det aldrig slut.

Tredje vägen
ATT INTE VÄLJA
är svårt att svälja.



Gurra







Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-03 10:59



Bookmark and Share


    hippsomhapp Hepp
Känner igen mig rejält! Jag har alla möjliga slags vänner och hela tiden känner jag att de kräver att jag tar parti. Men jag vill lära mig och förstå varför saker och ting är som de är.
Varför har det blivit så rätt att tuta ut sin åsikt och så fel att tänka efter?
2014-05-04

  Chawa VIP
Så är vandringen på livets stig ibland ljus och ibland höljd i dunkel, och hur man än väljer eller inte väljer är också ett val... Med stor kraft förmedlas den ångestfulla känslan här!
2014-05-03

    Rolf Zandén


Man får ta det som det kommer alltid
kommer det varierande bra och dåligt.
2014-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Att välja för eller emot är en del av vår frihet.
Att inte välja är också ett val.

2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP