Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S- ordlek


s

 

Snurra så snabbt

snurra som sandmoln så snustorrt

stanna sedan stilla

somna så 

svala svalkande smältvatten

skvalpande sammetsvåg

småler

smakens sälta

skapar styrka

snurrar 

snurrar så snabbt...

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-03 14:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så sagolikt säkert skaldat.
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta