Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj, vad det rann iväg ... Ser kanske ut som om jag krånglar till det jag vill förmedla men egentligen är det rätt enkelt att förstå ord för ord precis som det nu här står ... - Vill du ha en annan version så är det något du får vänta på ...


Kärleken och allt som hör den till ...

... betyder allt för mig
och så mycket mer därtill ...

Kärleken till mina 
älskade barn
har högsta prioritet
vilket är någonting
de inom sig 
alltid vetat 
och så och ännu nu
och inför framtiden vet ...

Men med en sådan
absolut innerlig
och trygg säkerhet
att de ständigt och jämt
för mig talar om
hur viktigt det är
även för dem
att jag finner 
den dig
som är ämnnad för mig ...

... eftersom
även jag behöver
någon som mig älskar
tycker om och bryr sig om
för att finnas kvar
och för att kunna fylla på
min själ och mitt hjärta
med all den kärlek
de så innerligt väl behöver
från sin far ... 

Så även om 
jag dig behöver
för att du fyller mitt liv
med verklig innebörd och mening
i allra ljuvaste förening ...

... till och med mina barn vet
att för att jag ska kunna må bra
och de av mig ska fortsätta få
allt de av mig behöver
och av mig vill ha ...

... måste den dig 
som för mig är ämnad
ha högsta prioritet för mig
eftersom du 
och kärleken jag får av dig
skänker mig den energi och livsglädje
vilken gör att mina barn
kan känna sig 
säkra på 
att jag finns kvar
för dem länge till i deras liv ...

Ty något till och med mina barn
själva inom sig vet
med allra största säkerhet
är att den prioritet de har för mig
förutsätter att jag prioriterar
att finna dig i mitt liv

Och jag vill
verkligen få finnas här
för mina barn så länge
som de mig behöver
och helst en bra bit längre därtill ...

Därför finns det inga realistiska alternativ
till att jag allra mest prioriterar
kärleken och allt som hör den till
här och nu
men också inför framtiden
i varje del av det som är mitt liv ...

Detta mitt liv
vilket förutsätter 
att den som är ämnad för mig
verkligen är den dig som är du ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-03 15:15



Bookmark and Share


  Nasrin
väldigt fin poesi!
En människa som inte älskar sig själv kan inte heller på ett sunt sätt ta emot andras kärlek.
Du som älskar innerligt dina underbara barn som är redan älskad. Vi har alla en djup längtan att bli bemötta med kärlek.
Din text berör mig djupt.
2014-05-03

    ej medlem längre
Så fint och bevekande som du skriver så är du verkligen värd att få svar snart...
2014-05-03

  WyS VIP
Egentligen behövs bara en mening.
Du är älskad och efterlängtad!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP