Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

 

Vårsolen skiner
över alltjämt frostig värld
med varm förväntan

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 564 gånger
Publicerad 2006-03-26 11:45



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
nu är det bara att hoppas, agera och att hoppas åter.
2006-03-28

  b.c.
"med varm förväntan".. helt rätt... fin vårhaiku du fått ihop!
2006-03-27

  Markattan
Snygg och stilren haiku om våren och de förväntningar den för med sig.
2006-03-26

  prinscess VIP
härlig text
ger hopp om att
våren är på väg
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H