Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mummel mannen


sitter och pratar för sig själv bredvid mig

på en parkbänk mumlande på någonting

som jag inte riktigt förstår

Hör inte riktigt vad han säger

Demoner någonting och om djupa sår

Frågar då hur han mår

Bra, svarar han lite tydligare

Vad bra då, säger jag medan jag ställer mig upp

och säger hej då innan jag går

Tycker lite synd om honom utan för den delen

släppa på någon tår

Mummel mannen

För det finns väl en sådan man vid varje hamn

och i varje land, antar jag

Så han måste säkert bara ha fått uppleva

någonting som har satt sina spår...

Ken Cassel
3/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-03 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel