Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oskriven lag!


Tyvärr, måste jag låta henne få gå

Tonårsdottern min

Gå ut på något diskotek eller så

För hellre en farlig frihet än ett säkert fängelse

Men den som bara kröker ett hår på henne

kan räkna med att jag lär stå där i mörkret

och vänta på den

Och då den personen kommer att få

För öga för öga, tand för tand där blodet är

tjockare än vattnet…

En oskriven lag!

Ken Cassel
3/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-03 16:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det har nog alltid varit svårt för fäder att släppa iväg sina döttrar...fin text...
2014-05-03

  anits VIP
Det är faderskärlek Ken!
2014-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Faderskärlek.
2014-05-03

  Peter Stjerngrim VIP
Om någon skulle gå på min dotter så
att hon skadades eller for illa
skulle det som den kan vänta sig av mig
få den att den döden önska sig ...

Ty även om jag tror på lagen om tre
så handlar det ju om mitt kött och blod
- något den som mött min blick
och hört mig uttala det underliggande vilkoret för
att jag ska tillåta den få träffa min dotter igen ... utan tvekan förstod ...
Gillar ditt flöde!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel