Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en kvasivetenskaplig förklaring till varför du fattas mig så mycket som du gör ... - Men också en godtagbar ursäkt där för ...


Varför är det för en del så svårt att förstå ...

... att 
men också varför
abstinensen 
förstärks och växer
ju längre ifrån varandra
älskanden tvingas vara

med tanke på
det så innerligt uppenbara
faktum att kärleken
faktiskt fungerar så ...

Speciellt när vetenskapen
visat på 
det obestridliga faktum
att allt i hela Universum
fungerar så
ända ner på kvantmekanisk nivå ...

De allra minsta partiklarna
hör samman parvis
och hålls samman 
av en tredje part ...

Där denna tredje part
motsvarar kärleken
på vår nivå
mellan de älskande två ...

Ju längre ifrån varandra
dessa två partiklar befinner sig
ju starkare blir kraften 
i den tredje sammanhållande parten ...

... vilken fungerar som
ett slags gummiband
vars styrka 
ökar med graden av uttänjning
vilket för med sig
att när
det som drar isär
ej längre så gör
drar sig helt uppenbart
de två partiklarna
åter samman 
nära tätt intill varann

... med en i det närmaste
oändligt omätbar fart ...

Då är det väl inte så konstigt
att min längtan efter dig
som är ämnad för mig
har den styrka och kraft
som den kommit till att ha ...

... och att den fortsätter
att växa till sig
med en i det närmaste
ofattbar fart ...

Så det är inte utan anledning
som jag så hett  och innerligt önskar
få ha dig
så där alldeles nära tätt intill mig
väldigt snart ...

Det vore liksom 
väldigt rart ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-03 16:57



Bookmark and Share


  WyS VIP
Bra förmedlat! Fr det stora in i det minsta....om kärlekens kraft!
2014-05-04

  WyS VIP
Bra förmedlat! Fr det stora in i det minsta....om kärlekens kraft!
2014-05-04

  Stjärnöga
*ler* underbar
humor och
elegans..
din kärlekslängtan
slår an en sträng
som..

"drar sig helt uppenbart
de två partiklarna
åter samman
nära tätt intill varann

... med en i det närmaste
oändligt omätbar fart ..."

älskar den..
2014-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vi är nog inte gjorda för att vara ensamma...eller...?
2014-05-03

  Nasrin
pendla mellan kärlek och närhet är den bästa relation som väcker längtan.
Väldigt fin text!!! kram
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP