Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famn



Och du såg
dig funnen

i allt hjärtat
värkte

och stilla

svepte ärligheten
sin slöja
genom ytan

fram

till ditt
regn




Fri vers av Anders Granström
Läst 412 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-03 17:07



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Ljuvligt underbar känsla, som ljummet regn på kinderna, som tröst.
2014-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Bara ordet famn ger en sådan trygghet...mjukt och fint skrivet...
2014-05-03

  Maria Sundelin VIP
Bra känsla
2014-05-03

    ej medlem längre
Fint diktat!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström