Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ätas



Det har blivit svårt
att acceptera
detta samhälle
dess olikheter
och puls

Förr var det lätt
när jag var en vinnare
med brinnande vilja
och aldrig befann mig
i verkligheten




Fri vers av Mamut
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-03 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut