Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näckens toner!

Vattnet som forsar längst med klippornas kanter.

Det friska och klara vattnet som nu glittrar och blänker vackert.

Längre ner hörs ljuv musik som förtrollande lockar våra sinnen.

Näckens som spelar på sin fiol.

Låter våra lustar om längtan och åtrå nynnas till hans vackra toner.

Själar som med vackra rörelser låter sina sorger dränkas i bäckens kalla vatten.

Låter kropparna omslutas av det mörka vattnet till tonerna från näckens fiol.




Fri vers av Angel of love
Läst 394 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-05-04 12:50



Bookmark and Share


  erkki
Jovisst! Näcken spelar fiol. Lite djävulskt. Kanske erotiskt. Han är ju naken! Har du sett den josefssonska tavlan på det temat. Läcker! Eler är det altfiol? ;)
2014-05-08

  erkki
Jovisst! Näcken spelar fiol. Lite djävulskt. Kanske erotiskt. Han är ju naken! Har du sett den josefssonska tavlan på det temat. Läcker! Eler är det altfiol? ;)
2014-05-08

  ULJO
Urtjusigt
2014-05-05

    Dan Myrbeck
Mycket bra skildrat!

P.S. En av mina gamla texter flög upp idag och landade som senast publicerad - skumt! D.S.
2014-05-05

  byggpoeten
Otroligt vackert!
2014-05-05

    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2014-05-05

  Fem hjärtan VIP
Väldigt vacker!
2014-05-05

  Lars Hedlin
Toner som lockar till en sensuell dans :-)
2014-05-04

    ej medlem längre
Ljuvliga toner brusar ur din vackra text..
2014-05-04

    ej medlem längre
Vackert och målade.
2014-05-04

  Popangelov VIP
Trolskt och vackert...
2014-05-04

  louisegirl
Vacker!
2014-05-04

  M M Mannheim VIP
Du får Näckens toner att överrösta vattnet, för oss ut i kärlekens yttersta gräns. Där vi får njuta av varandras kärlekstörstande liv.
2014-05-04

  Maria Sundelin VIP
En fin text om något som kan vara förädiskt
2014-05-04

  Ninananonia VIP
Vackert..
2014-05-04

    ej medlem längre
Mycket fin rakt i genom!!!
2014-05-04

    ej medlem längre
porlande o skummande toner som...
fint skaldat om näckens toner..
2014-05-04

  Marita Ohlquist VIP
I naturens underbara värld.
2014-05-04

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-05-04

  Maj-Lis VIP
Ja,han förtollar
2014-05-04

    ej medlem längre
Du skriver allt med en vacker hand.
<3
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love