Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

 

avskedsblommor

men den största gåvan:

tårarna




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-04 13:56



Bookmark and Share


    17år
fint.
2014-05-05

  Maria Sundelin VIP
De som bevarar
Allt vackert från ett helt liv
När bilder bleknat
2014-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Absolut den största. Kan inte köpas.
2014-05-04

  Deva
Fint! Det som kommer inifrån är alltid mest värdefullt.
2014-05-04

  Gunwale VIP
Otvivelaktigt störst!
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin