Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Henne



När jag inte tänker
drömmer jag
att vi är tillbaka
där vi hör hemma

bland träden
i dimman

Och när jag vaknar
känns det
som att jag kommit
lite närmre




Fri vers av Mamut
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-04 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut