Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya Sånger

Ljuset i mitt hjärta sjunger nya sånger

Svirrande och kvirrande där djupt inom mig

Böljar, bubblar upp

som vatten glittrande

Lekande och smekande

som Fågeln

kvittrande.

 

Lyckan ljublar

ler

och sjunger Sina Sånger

Hjärtat tacksamt lämnar

sorgeånger




Bunden vers av Sommarnattsljus
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-05 09:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus