Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens bok

En bok med klokhet
min själ vill fylla
kärlekens fraser
på en dammig hylla
mästarnas ord
vill vägleda i natten
poem till kärleken
klara som vatten

Ord från en penna
med kärlekens hand
samlade klokbrev
inbundna i band
kärleksbrev skrivna
från en gången tid
att läsa och begrunda
för sinnlig frid

En bok i läderband
inbunden lyrik
kärleken på pränt
varm och rustik
känslor i centrum
skildring för en kväll
härligt berättad
likt en kärleksnovell

Sirlig är skriften
i kärlekens bok
vacker som rosen
en ordlek så klok
verser berikande
som själen förför
tidlösa texter
för evigt de berör

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 453 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-06 01:52



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint och inspirerande!
2014-05-14

  Stjärnöga
Så vacker den är
din bok fylld av
kärlek.. :)
2014-05-10

    ej medlem längre
Ljuvligt vacker denna kärleksdikt
2014-05-09

    ej medlem längre
Det är aldrig fel att ha tillgång till sådan inspiration.
2014-05-09

  Ninananonia VIP
En vacker bok :)
2014-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
En sådan bok får man aldrig nog av...
2014-05-08

  anits VIP
Så vackert skaldat, en harmoni i din fin dikt som berör och ger glädje.
2014-05-07

  Lars Hedlin
Så bra och fint!
2014-05-07

  Fredrik P. VIP

En harmoni av drömmar
"som själen förför
tidlösa texter
för evigt de berör"
i en dikt i kärlekens tecken.

2014-05-06

  Anya VIP
Det porlar sött om din bok. Tycker om ordet klokbrev. ett nytt ord för mig.
2014-05-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
U tav kärleksbok ULJO
L ång text fått till tjoho
J a den berör
O ch oss väl då för
N u åt rendezvoustid hoho
2014-05-06

    ej medlem längre
En bok att hålla nära sitt hjärta.
2014-05-06

  Teresia Ridell
Så vackert !
Tänk vilken gåva till någon utvald.
2014-05-06

  louisegirl
En sån bok är guld värd..
Underbart skaldat!
2014-05-06

    ej medlem längre
Jättefin är den, du skriver bra med rim som känns följsamma..
2014-05-06

  Marianne Räf
Det måste vara fina texter i den!
Håller med om att böcker kan
vara fantastiska.. Tycker om hur
du liknar en speciell diktbok vid
"en kärleksnovell". Bra!
2014-05-06

    ej medlem längre
Vackert diktat med fina rim!
En bra bok är värdefull..
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO