Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig bara adressen Till ditt hjärta

Jag har drömmar, du har ett liv som viskar lev.
Och jag försöker hitta en väg fram till dig genom detta brev.
Och jag vet att jag redan från början försökte
hitta toner av magi orden jag skrev.

Jag kan berätta om mig eller stapla orden på rad.
Jag kan skriva ner min längtan efter dig och fylla blad efter blad.

Jag kan känna artonhundra i drömmarna som visar alla bilder av dig.
Finaste' jag skriver till dig för att bekräfta
och påminna om hur det ligger till.

En del av mej..

( Axplock ur min blogg)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 499 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-05-06 09:55



Bookmark and Share


  Anna Nyman
Så fint...
2014-05-16

  Stjärnöga
så ljuvligt vacker..
vilken ömsint
varm kärlek du
har..
2014-05-15

    huldran
otroligt fin
2014-05-13

  Lena Själsöga Keijser
vackermjuk
ömhet
2014-05-13

  aol
så fint skaldat
2014-05-12

  Minkki VIP
Det fanns ett radioprogram som hette Önskedikten. Det här är en sådan
2014-05-09

    ej medlem längre
Så fint, då får vi hoppas att hon läser detta!;)
2014-05-09

    ej medlem längre
Tycker om den här..
Mjuk o ivrig energi..
2014-05-09

  Angel of love
Din text kryper direkt in till hjärtat.
Väldigt vacker.
2014-05-09

  Rozsi.kovacs

Otroligt vackert Carlos du kan verkligen få ner känslor o göra dom
så levande imponerande
2014-05-09

  Eliza-69
Jättefin
2014-05-09

  Ninananonia VIP
Mycket fint..
2014-05-09

  Chawa VIP
Fina ord till den det berör... Gott att läsa...
2014-05-08

  M M Mannheim VIP
Din text är fin men det skulle räcka med titeln, bara den är poesi.
2014-05-06

    ej medlem längre
En text skriven direkt till henne.
Fint.
2014-05-06

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om...om det gör jag.
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis