Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett exempel på det ingen jag älskar, tycker om och eller bryr mig om någonsin har hört eller kommer att få höra sägas till dem av mig ...


Ombytta perspektiv på ett icke helt perfekt liv ...

Tänker lite som så
nu som då
att när du ringer
för att berätta för mig
hur djävla trasig du är
och hur förbannat orättvist
katastrofalt livet är mot dig ...

Då lyssnar jag 
och låter synnerligen
medkännande och förstående
intill det att jag så där 
avslutande alldeles i förbigående
säger till dig ...

- Ja, jag förstår
Det är ju innerligt tråkigt
att du ska behöva ha det så
och må så där risigt som du nu mår ...

... Du kan väl höra av dig till mig
igen, min fina vän
när du känner att livet återvänt
och du mår lite bättre igen ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-06 12:18



Bookmark and Share


  Nasrin
väldigt talande att vara en god människa och en god lyssnare. Du är en unik människa i den här grymma världen!
2014-05-07

  Teresia Ridell
Den svidande känslan man kan få när någon verkar lyssna..men man hör ändå att den har tankarna och närvaron långt borta. Och man bara ångrar att man ens sagt något alls.

Väl förmedlat !
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP