Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

Fina ängel uppifrån
Jag är dig skyldig tusentals strån
Var strå som en symbol
för något glatt och lärorikt
Varenda strå för att visa
Att du tagit mig hit
Du har varit min ängel
I en värld av smärta
Du vet det inte själv
Men du hittade mitt hjärta
Med alla böckers magiska kraft
önskar jag dig livet du aldrig haft
Du är min evighets blomma
I en syrelös värld
Du gör synerna fromma
På denna smärtsamma färd




Bunden vers (Rim) av Autonomous
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-07 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous