Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 6 Maj: Lurade bolag på 47 miljoner


Misslyckad smart idiot

 

Största bedrägerihärvan

i svensk historia

Går enkelt att fördärva

med en idiot gloria

 

Man får inte glömma

när man förfalskar utländska papper

Genom att årtalen missbedöma

på identitetspapper

 

Årtal skrivs olika

i olika länder

Nu blev hans indiska årtal mardrömslika

med svenska händer

 

Annars hade han lyckats

lura utredarna

Inte misslyckats

lura utredarna

 

Nu vinner han ett nytt pris

bakom lås och bom

Men han slipper få döda släktingars ris

men blir också utan rikedom




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-07 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kan det gå, bra läxa för oärlighet.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP