Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 27 April: Fick felaktig dödsdiagnos (Hade första läkaren fått bestämma hade jag inte levt nu)


Lita inte på läkarna

 

Sveriges fantastiska läkarvård

bevisar återigen sin guldtråd

Med en felaktig dödsdiagnos

försätts patienten i psykos

 

Efteråt möter han en bekant

som berättar något intressant

Om hans rättighet till en andra åsikt

som han utnyttjar illa kvickt

 

Med ett läkartips från sin kompis

upptäcks den första läkarens jättemiss

De opererar honom direkt

han förvandlas till frisk från jätteknäckt

 

Så till er alla som får en dötrist diagnos

ta vara på er rättighet till en ny prognos

Så kanske ni överlever några år till

än om ni bara godtar och tiger still




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-08 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ruskigt! Det är bedrövligt ställt med sjukvården.
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP