Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nåt

Att diskutera ballonger
ger inte luft under vingarna
att låtsas vara kär
ger ingen rodnad kind
att fångas utav matrealismen
ger en inte nya material
att luta åt minimalism
ger inte mindre midja
Så blås på rodnad kind och nyttja material för mindre midja.

Av Jenny Jols Olsson




Fri vers av JOLS
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-08 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS