Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsfrände!

 

Känslan av att allt bara klickade, mörkret blev till ljus,och kylan smältes av våran värme.

Våra andetag som andas tillsammans och våra hjärtslag som slår i takt.

Vi är nära, som om vi alltid känt varandra.

I dina ögon är jag som en öppen bok, du kan läsa mina tankar och känna mina känslor nästan innan jag själv är medveten om dem.

De kallar oss själsfränder och jag är beredd att hålla med, för känslan mellan oss är förtrollande.

För himlen förde oss samman, och i himlen kommer vi även fortsätt våra liv tillsammans.




Fri vers av Angel of love
Läst 1353 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2014-05-08 10:27



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mmm.. Ljuvligt vacker! <3
2014-05-13

  Densen VIP
Tror att vi alla har en "själsfrände" där ute...någon som vi i en annan tid varit väldigt nära, som en bekant, kär vän eller kanske t o m partner som vi har turen (eller meningen) att träffa igen här på våran lilla jord;)
2014-05-12

  Eva Langrath VIP
Kärlekens gåva
2014-05-11

    ej medlem längre
Soulmates...så underbart vackert.l
2014-05-10

    Mirm
lugnt , så lugnt
2014-05-09

  Lasseman VIP
Wow!.. så vackert du skriftar.. förstår du kallas Angel of love..
2014-05-09

    ej medlem längre
Jättefin med ett otroligt djup..
2014-05-09

    ej medlem längre
Det är kärlek <3
2014-05-09

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2014-05-08

  Maj-Lis VIP
Så vackert
2014-05-08

    ej medlem längre
Så fin text själsfrände!
2014-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
En sådan närhet är fantastisk...
2014-05-08

    Dan Myrbeck
Mycket fint skrivet!
2014-05-08

  Maria Sundelin VIP
Väldigt fin
Kramar
2014-05-08

  Lars Hedlin
Trygghet bor i orden....känslan av evig samhörighet blir stor! kram
2014-05-08

    basen
Man kan bli avundsjuk för mindre.
2014-05-08

    fröken Mia
Kärlek <3
2014-05-08

    ej medlem längre
en att dela livet med,,,
tryggt och himmelskt
2014-05-08

    Henke M
Sååå vackert uttryckt...
2014-05-08

  M M Mannheim VIP
Tänk vad härligt det skulle vara att få vara din själsfrände, det känns så när jag läser dina rader!
2014-05-08

    ej medlem längre
Grattis till kärleken!!! Som är störst av allt.......
2014-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2014-05-08

    ej medlem längre
En gång i livet möts man av den känslan och om den håller i sig är de det rätta.
Lycka och kärlek är du <3
2014-05-08

  louisegirl
Ljuvlig!
2014-05-08

    ej medlem längre
Vacker !
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love