Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förutsägelse

 

(jag)

band mina fötter hårt
och föll

mitt livs kärlek
dog

av sig självt

- jag vet inte hur jag ska hitta hem
nu




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-08 21:56



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Sorg tar tid och måste så göra.
Livet finns dock alltid där och
väntar på dig. Och hemmet
hittas förr eller senare.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP