Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för uppväxt bland skog och djur


cirkellära; klättra

 

jag var tio eller kanske mer fast i en spricka i berget
kläder att sätta tänder i gjorde mig fri

sen levde vi i färg och kottars frieri
i lycklig harmoni mellan fladdermöss och ugglors nedslag

rost på harvars vila och det var frid

till våren slipade man rent
dikade fåror för avrinning och sen tog

sommaren vid

 




Prosa av Pot Pourri
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-09 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri