Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kraften svag men hoppet andas starkt


Mellandag




idag får helt
enkelt bli
en sådan dag


som får
vila


mellan igår

och

imorgon




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-09 09:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja sådana dagar behövs ibland!
2014-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Ett skönt koncept.
2014-05-09

  KYREUS of Sweden
Hög igenkänningsfaktor
2014-05-09

  Ronny Berk
just så; det läsvärda kan väl döljas mellan raderna
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell