Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar över!!

Ställer mig tätt bakom dig

Binder en bindel över dina ögon innan du hinner se vem det är.

Men du känner på doften att det är jag.

Min parfym som du älskar att känna, den avslöjar mig nu!

Står framför dig och låter mina händer smeka över ditt bröst.

Tar sakta av dig tröjan och jag flämtar till varje gång.

Du är underbart het och vacker.

Mina händer smeker din kropp, låter läpparna glida över ditt bröst.

Du känner min varma andedräkt och flämtar till av min beröring.

Kysser dig,och vår lust blir hetsigare.

Jag tar över.

Vi njuter.

Vi vilar

Vi börjar om

igen

och igen.




Fri vers av Angel of love
Läst 374 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-05-09 10:21



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Wow.. Puh, så varmt det blev..;)
2014-05-13

  Densen VIP
Svaret på allt här i universum...när två blir en, att"explodera i varrandra"". Som ett vackert fyrverkeri i en natt som länge detta längtat;)
2014-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Hetare än hett...
2014-05-11

  Ninananonia VIP
Mycket vackert..
2014-05-10

    ej medlem längre
Sensuellt och underbart.
2014-05-10

    ej medlem längre
Oj, den var het!
2014-05-10

  Lars Hedlin
Hett rått lockandes underbart ;-)
2014-05-09

  Lasseman VIP
Yes!.. thats love.. nu blev man varm efter skön läsning..
2014-05-09

  M M Mannheim VIP
Hett! Jag bränner mig bara av att läsa sina ord!
2014-05-09

    Dan Myrbeck
Het och konkret!
2014-05-09

    ej medlem längre
Yes Angel precis vad man behöver en kall och grå fredag som den här.
Älskar den!;)
2014-05-09

  Connie
Het, sensuellt och passionerat, allt i ett paket!
2014-05-09

    ej medlem längre
Oj! Vilken hetta!
2014-05-09

    basen
Keep up the good work!
2014-05-09

    ej medlem längre
oops, här fick man svälja några gånger - hett och passionerat..
2014-05-09

  louisegirl
Hett, hetare, hetast ;)
Fint skaldat!
2014-05-09

    ej medlem längre
Mmm verklig njutning. Du inspirerar ;)

2014-05-09

  Ronny Berk
så njutbart i ord och handling !
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love