Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läggdags (haiku)

 

Barnkammarmörker
alldeles tyst och stilla
skriver jag haiku

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-09 11:55



Bookmark and Share


  petter rost
En i lydelse och idé allt igenom strålande haiku - så närvarande att du t o m kan känna doften i det speciella mörkret. Så fint...
2014-05-09

  Gunwale VIP
Vart hör rad två? Till rad ett eller tre eller båda? Jag gillar denna mångtydighet (som ju är ett trevligt haikugrepp)! Såg alldeles nyss samma grepp av Anna Maris, fast hon hade rumsadverbial där du har, vad blir det, attribut respektive sättsadverbial ...tror jag det blir. Trevligt att det fungerar så bra på svenska.
2014-05-09

  Anna Maris
Barnkammarmörker... Jag tror att alla vet vad du menar där! :)
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H