Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 8 Maj: Näthatare får fängelsestraff (42-åringen hyllade mordet på en engelsk lärare på Twitter. Nu har han dömts till fängelse. – De stötande meddelandena har upprört allmänheten, sa rättens ordförande när domen meddelades, enligt Sky News.)


Tänk på vad ni säger kära poeter

 

Nu får ni passa er kära poeter

så ni inte hamnar bakom lås och bom

Om ni utrycker elakheter

Som bara tillhör er egen fördom

 

Nu var det en äldre man

som bejublade ett lärarmord

Som fick åtta månader i sin spann

på sitt skrivbord

 

Inte mer än rätt

tycker jag

Undrar om jag nu hamnar i en högtryckstvätt

med mitt tyckande som bakslag

 

Ord är starka saker

när man utrycker sig över elakheter

Så bäst du ser sanningen i dina trycksaker

om du en dag måste försvara dina kvickheter

 

Men skriver du om kärlek och fallande löv

så förblir du säkert vit som snö

Och behöver inte oroa dig för vad som visar sig i tö

för om du ger bort för mycket kärlek är det bara du som kan självdö




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-09 12:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-15

  Stjärnöga
Jag hatar nät av alla slag
som håller några inne
och andra utanför..
näthat är förkastligt
hat som hat
och bör fördrivas..
men kanske
något överdrivet
om man måste
tvätta poesin
med tvål..
är renlig
men hoppas
slippa den
högtryckstvätten
i alla fall ;)

Underbar humor
ironi och elegans
lite av galghumor
och underbar bild ;)
Tack för skratten
kram
2014-05-10

    ej medlem längre
Det man skriver här publikt, går ju inte att ta bort från nätet, det är allt bäst att tänka på det.
2014-05-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Moderaterna i Håbo kommer att nås av förbannelse, man skall inte sparka på de som redan är jämnad med marken.
Finns många som har tigit sig till en telefon eller plats att bo, till och med på lyxhotell. Men för det är inte deras egendom.
Dessutom många kan inte förvalta sina pengar från tiggeri.
Och då blir lite livets karusell.
Sverige är redan 50-50 invandrare och andra som bor några generationer tidigare
En svensk kan se hur som helst det är landet som ska skyddas inte individerna.
”Alla dör för kungen ”Sverige är en apatisk nation som faller som flagorna och flugorna.
Snart kommer det ofattbara kriget för land och mark..
dock hittar organiserade
inland folket!
Bara splittrade känslomesig och ekonomisk.
ja tänk poeter! tänk.

2014-05-09

    jmn
tur att jag är anti teknologi och att det här är enda "sociala mediet" jag nyttjar=) inte för att jag hyllar mord, men accepterar döden
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP