Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredagspladder utan alkohol



kaskader av ytligheter
Socialstyrelsens människosyn
det är i hjärnköttet vi har ont

det är i vindlingarna
vi snurrat in oss
det är kemi vi sägs behöva

det finns platser på jorden
som påminner om mitt hjärta
såna kan man se på Aktuellt

om de öppnade min hjärna i Uppdrag granskning
skulle det bli folkstorm
alla skulle känna igen sig

det är i frågorna svaren döljer sig

det är när vi inte vet varför vi älskar
vi älskar

det är tvivlet
som gör oss säkra

det är tanken på behov
som dödar




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-09 13:06



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
tack.
tack.
jag orkar inte tacka.
2014-05-09

  lodjuret/seglare VIP
Du har så rätt, det är för att vi inte känner författaren av texterna vi tror oss älska poeten. En sådan villfarelse är möjlig blott i en sådan relation.
2014-05-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket tänkvärt om själva livet med dess vedermödor.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP