Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud


Ljud på låg volym vrålar i mina öron.
Panikslaget sänker jag så bara jag hör.
Ändå ligger huvudvärken i bakgrunden,
skaver i bakhuvudet med vassa naglar.
Jag sänker lite till.

Bara bra ljud, ljud som jag vill dela.
Ibland mobilsurr.
Pulsen slår så hårt att mitt synfält vibrerar
och
jag är liksom ledsen och glad samtidigt.

Att bara ha solen utanför fönstret är lagom just nu.




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-09 13:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det andas många skikt i denna bild

det är fint följa ditt skrivande
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel