Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som aldrig tar slut

Jag vet
att jag har sagt det förut.
Men
jag kan inte säga det tillräckligt.
Jag älskar dig.

Jag älskar hur du kan få mig att le
även när jag egentligen är ledsen och
eller
har en dålig dag där allt är fel.
Jag älskar att när jag gråter framför spegeln
och pekar på något som jag tycker är fult
och krävande vrålar MEN TITTA BARA PÅ MIG
så är ditt svar
"Nej, jag ser inget fult någonstans på hela dig"
och jag hör att det är helt sant.
Jag älskar sättet du tittar på mig,
som att jag verkligen på riktigt
är den vackraste i hela världen.

Jag älskar hur du fnissar åt mig när jag har fått
rolig frisyr av att ligga i soffan,
och hur du mellan fnissen får fram
att du tycker att jag är söt.
Jag älskar att ligga kvar lite för länge i sängen
när vi egentligen måste gå upp,
dina armar är runt mig som att du aldrig tänker släppa
och vi fantiserar om hur vi struntar i allt och
bara kramas hela dagen istället.
Jag älskar hur du andas trygghet och
hur ditt hjärta alltid slår så lugna slag när jag lyssnar på det.
Jag älskar att du alltid talar om
att det är för mig det slår
när jag ligger med örat mot din bröstkorg.
Jag älskar hur olika vi är och hur lika vi är.

Jag älskar allt med dig.
Och
jag älskar att jag får vara din.
Jag älskar att du är min
och
sättet som du säger att du ska vara min föralltid på.
Tonen som talar om att du aldrig i hela världen eller
i din vildaste fantasi
ens snuddat vid tanken att någonsin vara någon annans.

Jag älskar att när jag frågar
hur mycket du älskar mig

svarar du alltid
Jag Älskar Dig Mer Än Någon Någonsin Älskat Någon Annan.







Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-09 14:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig kärlek
2014-05-27

  Lena Själsöga Keijser
dessa trenne vackra fjädrar
kan du inte säga för ofta

dina ord porlar
2014-05-27

    ej medlem längre
Kärlek!
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel