Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hade lovat tankarna ( choka )



du gick i dina

tankar, - hamnade vilse;

fastnade i tankar

som skulle släppa dig

om du lovade

tänka var vaken stund

av ditt resterande liv




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-09 16:35



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Tung och lätt... Enkel form med komplext innehåll... Blir det rentav svårare att sluta tänka när man inte får? (Nu tänker jag mig inte bara till Andalusien, utan nu flyger jag dit.)
2014-05-10

  axveronika
cirkel
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran